Ecoligly
Handla smart, Handla ekologiskt.

Ecoligly är den ekologiska nätbutiken med dom bästa produkterna för hälsan. Här finns kosttillskott, hälsokost, skönhetsprodukter och hälsoprodukter. Ja allt för att du ska kunna bli ditt bästa jag. 
Vi på Ecoligly letar ständigt efter produkterna med högst kvalité. Vi säljer inget som vi inte själva använder eller kan tänka oss använda. Vårt fokus ligger i välmående och för att må bra vill vi ha rena produkter som hjälper oss. Utan onödiga tillsatser, hormonförstörande ämnen och gifter. 
Ekologist, miljövänligt och så lite gifter som möjligt. Det är våra ledord. Du är värd det bästa, du är värd ecoligly. 

I butiken hittar du olika flikar så navigeringen blir enkel.  Det går givetvis även att söka på produkter. 

Jag som har det övergripande ansvaret för denna butik heter Sanna och har jobbat i hälsobranschen i ca 7 år. Jag är utbildad Lymfmassör, Hormonterapeut, Kostrådgivare och Personlig Tränare. 

Företaget strävar efter ett miljövänligt arbete. Vi vill skydda vår jord och dess invånare på bästa sätt. Människan beräknas få i sig ca 5 kg kemikalier under ett levnadsår. Det är på tok för mycket. Därför tycker vi att det är viktigt att se över alla produkter i hemmet och utanför. Det räcker inte med att kolla innehållsförteckningarna på maten. Det är lika viktigt att kolla det du smörjer på huden, vad du tvättar kläder i, vad du rengör ditt hem med och vad som finns i dina köksredskap. Kan du hitta ett bättre alternativ? 

Vill du handla på faktura går det bra att maila din order till oss på kontakt@ecoligly.se

Varmt välkomna in i butiken! 

Och glöm inte att gilla oss på Facebook så du inte missar våra erbjudande och nyheter. 
https://www.facebook.com/ecoligly